Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Búvóhely Másképp képes leírás - Búvóhely.tlap.hu
részletek »

Búvóhely Másképp - Búvóhely.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: buvohely.tlap.hu » Búvóhely Másképp
Keresés
Találatok száma - 5 db
Búvóhelyek a munkahelyen

Búvóhelyek a munkahelyen

Miután kinőtték az ergonómia alapkérdéseit, a nagyvállalatok újabb kihívással állnak szemben: megteremteni azt a munkakörnyezetet amely serkenti a produktivitást, elősegíti az újszerű ötletek megjelenését és megakadályozza vagy föloldja a stresszt. Szakértők azt tanácsolják, hogy a kreatív munkahely legyen biztonságos, de kötetlen, ne legyen túl kicsi, de túl nagy sem, legyen kényelmes, de ösztönző, se túl nyitott, se túl zárt. Ilyen ellentmondások közepette is sikerült választ találni.

Kiemelt búvóhelyek

Kiemelt búvóhelyek

Kapcsolatotok beteljesedéséhez már csak egy búvóhely hiányzik Budapest belvárosában? Egy lakás pár órára, ahová félrevonulhattok? Igényesen kialakított, rendkívül kedvező árú belvárosi randikuckóinkban elrejtőzhettek a világ szeme elől. Nálunk nem kell recepció előtt feszengenetek egy rövidke légyottért. Exkluzív, zárt lépcsőházból nyíló lakásainkat Budapest kulturált övezeteiben lehet bérbe venni rövid távra.

Kórokozó búvóhelyek

Kórokozó búvóhelyek

Vannak, akik egész télen náthások, míg mások évekig szerencsésen megússzák ezt a kellemetlenséget. A nátha és az influenza kórokozói sok olyan helyen is megbújnak, ahol nem is gondolnánk. Mit tehetünk, hogy magunk és a családunk egészséges maradjon? - Mivel a nátha cseppfertőzéssel tejed, mindig zsebkendőbe tüsszentsünk, a tüsszentés során kilökődött és baktériumokat vagy vírusokat tartalmazó részecskék sebessége a 160 km/órát is elérheti. Ezek a gyorsan mozgó részecskéket egyméteres sugarú körben belélegezheti bárki, és már meg is kapta a betegséget.

Bizarr szex magazin hírek
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban A hölgyek ledobhatják a kombinét és a gátlásokat! Újabb kutatások bizonyítják ugyanis, hogy annak sem kell lemondania a szexuális élvezetekről, aki már betöltötte a negyedik X-et. Sőt a szexuális játszadozások akkor válnak csak igazán élvezetessé – így a korosztály hölgy tagjainak szexuális étvágya is jócskán megnő. Amerikai kutatók 900 nőt faggattak...
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség, vagy természetes? (+18)
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség,... A huszonéves fiúk körében érdekes divat terjed: A harmincas- koranegyvenes nők...
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr vágykeltő módszer
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr... Nemcsak házi sztriptízzel és internetes pornóval csigázhatjátok fel egymást....
Sün búvóhely

Sün búvóhely

Sokakat meglep, hogy a megfontoltan bandukoló sünök igazi alkalmazkodóművészek, olyannyira, hogy még az éjszakai belváros parkjaiban is össze lehet velük futni. Mivel nem túl válogatósak, férgeket, csigákat, rovarokat, rágcsálókat és gyümölcsöt egyaránt esznek, megtelepedésük egyik legnagyobb gátja a megfelelő búvóhely, különösen a hosszú téli álom időszakára megfelelő rejtekhely-búvóhely hiánya lehet, amint többféleképpen segíthetünk.

Világháborús búvóhelyek

Világháborús búvóhelyek

Török, ausztrál és új-zélandi kutatók részvételével kezdődött meg két éve az a projekt, amely a Dardanellák ostroma során létesített első világháborús búvóhelyek feltérképezését szolgálja. A levéltári dokumentumok áttanulmányozása után a GPS-t is bevetette a nemzetközi kutatócsapat.

igennem
Tuti menü