Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cikkek képes leírás - Búvóhely.tlap.hu
részletek »

Cikkek - Búvóhely.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: buvohely.tlap.hu » Cikkek
Keresés
Találatok száma - 16 db
A férfiaknak 9, a nőknek 5

A férfiaknak 9, a nőknek 5

Tizennégyezer - 16 és 69 év közötti - ember megkérdezésén alapulnak az eredmények. A kerekítetlen, egytizedesre pontos adatok: az angol férfiak átlagosan 9,3 nővel szeretkeznek életükben, míg a nők 4,7 férfival. A válaszadók egyharmada ugyanakkor felfedte, hogy nem tud egészen megbízható adattal szolgálni, csak hozzávetőlegessel. Ami a monogámiát illeti, a nők 24 százaléka 'hifi', azaz életében egyetlen partnere van. Az 'egyetlenkedők' aránya az idősebb korosztályú nőknél még magasabb: az 55-69 év közöttieknél 40 százalékos. A férfiak 17 százaléka hasonlóan hű. Tíznél több szexpartnerrel a nők 13, a férfiak 27 százalékának volt dolga. A 14 ezer megkérdezett átlagosan 17 éves korában veszítette el szüzességét, a férfiak ötöde és a nők hetede 16. életéve betöltése előtt. A 16-24 év közötti nők esetében azonban a hányad 27 százalékos, tehát az ifjabb nemzedék - amint az igencsak sejthető volt - korábban kezd nemi életet élni. A 18 évnél fiatalabb terhesek száma ugyan örvendetesen csökkent Angliában az utóbbi években, de még mindig magas nyugat-európai viszonylatban: ezer várandós nő közül 40 fiatalkorú - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Bűbájos búvóhelyek

Bűbájos búvóhelyek

Az év első hosszú hétvégéjével talán az első igazi tavaszi napok is megérkeznek, így, ha szerelmes vagy, nincs más dolgod, mint kiválasztani egy gyönyörű helyet az országban, hogy még tökéletesebbé tedd a pihenéssel töltött napokat. Ha a következő településeket, illetve az ott található bájos szálláshelyeket veszitek célba, biztos, hogy nem fogtok csalódni.

Egyre több szálloda vezeti be Németországban az óradíjat

Egyre több szálloda vezeti be Németországban az óradíjat

Immár több száz hotel hajlandó óránként akár 7 ezer forintnyi euróért szobával szolgálni vendégeinek, akik kizárólag szerelmi légyott végett térnek be a szállodába. A forgalom nagyrészt a világhálónak köszönhető, nevezetesen a net kalandkapcsolatot közvetítő oldalainak. Egyre több az olyan vendégpárosunk, akik valamilyen szexhonlapon akadtak egymásra és diszkréten akarják intézni kalandjukat. A legnagyobb forgalmunk a hivatalok, irodák ebédidejében van - idézte Rosi Prieschlt, egy müncheni szálloda tulajdonosát az austriantimes.at című osztrák hírportál.

Bizarr szex magazin hírek
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban A hölgyek ledobhatják a kombinét és a gátlásokat! Újabb kutatások bizonyítják ugyanis, hogy annak sem kell lemondania a szexuális élvezetekről, aki már betöltötte a negyedik X-et. Sőt a szexuális játszadozások akkor válnak csak igazán élvezetessé – így a korosztály hölgy tagjainak szexuális étvágya is jócskán megnő. Amerikai kutatók 900 nőt faggattak...
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség, vagy természetes? (+18)
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség,... A huszonéves fiúk körében érdekes divat terjed: A harmincas- koranegyvenes nők...
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr vágykeltő módszer
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr... Nemcsak házi sztriptízzel és internetes pornóval csigázhatjátok fel egymást....
Félrelépésem története

Félrelépésem története

Szerelemgyerekként jöttem a világra, anyukám 19 évesen szült meg engem (egy pszichiáter biztosan visszavezetné ide az okokat!), szeretett, féltett, de mindig támogatott. Saját életéből kiindulva tizenévesen nem engedett sehova. Ha valamilyen módon mégis elengedett, akkor is 11-re kellett hazamennem. Így aztán 18 éves korom előtt összesen kétszer voltam diszkóban. Még a középiskolában sem voltak fiúk, mert szakmámból kifolyólag szinte csak lányok jártak a suliba. Leszámítva azt a pár szemezést és flörtölést, ami a villamoson hazafelé ért, elég kevés sráccal hozott össze a sors, pontosabban kettővel.

Ideális szexpartner

Ideális szexpartner

A honlap több mint tízezer felhasználója nyilatkozott múltbeli kalandjairól. Az eredmények szerint a nők 48%-a, míg a pasik 45%-a volt pontosan 10 partnerrel. Ezek szerint ha ennél több van akkor úgy tűnik, nem nagyon válogatsz. Kevesebb? Akkor viszont tapasztalatlan lehetsz. Ez teljesen abszurd, és el is mondjuk, hogy miért. Ha szexről van szó, a számok semmit nem jelentenek. Lehetett akár 20 öv alatti partnered és mégis előfordulhat, hogy lövésed sincs hogy kell bánni egy nővel az ágyban állítja Dr. Debby Herbenick a Men's Health szex tanácsadója. Az is lehet, hogy egyetlen kapcsolatod volt eddig, mégis észvesztően bánsz a nőkkel az ágyban, pusztán azért, mert megtanultad, hogyan kell hozzájuk érni. Persze a próbálkozások és a hibák esélye ugyanúgy fennáll. Azt tartsd észben, hogy hiába volt 10 partnered, nem fogod tudni, a jelenlegi kalandod mit kíván, márpedig csak ez az, ami számít. - magyarázza Herbenick. Ha új nővel találkozol, mindent az elejéről kell kezdeni.

Korda Villa pár órára

Korda Villa pár órára

Szoba pár órára Igencsak meglepődött a Korda házaspár, amikor néhány napja a kezükbe vették a napilapot, melynek a címlapján szerepeltek. - Én nem tudtam róla, Klárika ébresztett ezzel, hogy megjelent ez a cikk az újságban. Elolvastam, majd egyszerre kavargott bennem a döbbenet, a csodálkozás és a düh. Nem létező dolgokat írnak benne - mondta az énekes. A botrány onnan ered, hogy a Korda-villa honlapján ott szerepel egy opció, mely szerint szobát pár órára is kivehetnek az arra járók. - A házat egy éve vezetjük ketten, korábban azonban volt egy vezetője a háznak, aki feltette az oldalra ezt a mondatot. Mától viszont nem lesz fent - mondta határozottan az énekesnő.

Legjobb búvóhelyek listája

Legjobb búvóhelyek listája

Dominóként tűnnek el a nyáron ragacsosra sörözött kiülős helyek asztalai a terekről, ezért muszáj lépnünk. Olyan kávézókat és teázókat kerestünk, ahol - ha kedvünk tartja - lejátszhatunk egy parti sakkot, meghallgathatunk egy jazz koncertet, vagy mondjuk leemelhetjük a polcról az Agyhalál című könyvet.

Luxus szerelmi búvóhely a Gellért szállóban

Luxus szerelmi búvóhely a Gellért szállóban

Két órára 19 ezer forintért kapható a díszkádas, szaunás luxus magánszoba. A patinás fürdő rézzel és márvánnyal díszes privát szobájáról a krónikák mindeddig szemérmesen hallgattak, elvégre a szolgáltatást főként szerelmi búvóhely gyanánt vették igénybe a fürdő törzsvendégei. A Gellért törzsvendégeinek számító híres írók, költők, színészek és színésznők is lubickolhattak itt, úgy, mint Karinthy Frigyes, Klebelsberg Kúnó, Kabos Gyula vagy akár Muráti Lili. A különleges fürdőhelyiséget csak a pár hónapja befejezett teljes felújítása óta hirdetik hivatalosan is.

Mi ezt pillangószobának hívjuk

Mi ezt pillangószobának hívjuk

Titokban találkozgat valakivel, de nem akarja félreeső parkolókban vagy ismerőstől kunyerált lakásban élni a szerelmi életét? Ma ez már könnyen megoldható, külön üzletág foglalkozik az ilyen párokkal. Könnyen találni olyan lakásokat, amelyeket néhány órára is ki lehet bérelni, de sok panzióban és hotelben is vannak úgynevezett 'pillangószobák'. Egy lakáskiadással foglalkozó vállalkozó szerint a felső középosztály tagjai élnek leginkább a szolgáltatással. Tekintetet vonzó ágy a szoba közepén, átlagosan felszerelt konyha, makulátlanul tiszta fürdőszoba: ilyen képet nyújt az a belvárosi lakás, melyet néhány órára adnak ki, legtöbbször olyan pároknak, akik rendezett körülmények között akarnak eltölteni egy-két órát. Az ingatlant az [origo] munkatársának a szolgáltatást nyújtó középkorú, előzékeny férfi mutatja meg, aki egy profi kereskedő rutinjával és lelkesedésével beszél. 'Nem csinálok belőle erkölcsi kérdést, én egy szolgáltatást nyújtok. A vállalkozás jogi háttere teljesen rendezett, amitől én tartok, az a konkurencia. Minden esetben felajánlom a számlázás lehetőségét a vendégeknek, amitől többen megijednek, mivel így a légyottnak nyoma lehet a könyvelésben. Ezért többnyire szóbeli szerződést kötünk.' - magyarázza Csaba. (A téma érzékenysége miatt az interjúalanyok teljes anonomitást kértek, ezért egyikük sem eredeti nevén szerepel.)

Hirdetés
Mik a legjobb csajozás dumák?

Mik a legjobb csajozás dumák?

Előfordult már, hogy irigykedve nézted azokat a srácokat, akik csak úgy odamennek a kiszemelt lányhoz, és erőlködés nélkül, szinte azonnal sikereket érnek el nála? Ez a képesség abszolút tanulható, egy jól kigondolt dinamika húzódik meg mögötte, és nem is olyan bonyolultak az alapelvek! Hiszen nem csak az fontos, amit mondasz, hanem az is, ahogyan mondod. Ebben a cikkben kifejtem, mit kell tenned, hogy mitől lesznek sikeresek és jól alkalmazhatók egyes csajozós dumák, illetve mi kell ahhoz, hogy bármikor elő tudj rukkolni egy új, saját szöveggel, szituációtól és lánytól függetlenül!

Néhány órára is bérelhető szoba a Korda-villában

Néhány órára is bérelhető szoba a Korda-villában

Két-három órára is bérelhető szoba a ma már hotelként működő Korda-villában, és mivel a recepciós sem kérdezősködik a személyes adatok felől, akár alkalmi légyottokra is alkalmas. A Blikk azt írja, ennyi időre 6 ezer forintot kérnek a szobáért, ami a belvárosi apartmanok átlagáránál 1500 forinttal több. A szobákban a vörös szín dominál, egyébiránt pedig tiszta, rendezett minden. A lap munkatársai kézen fogva érkeztek a szállodába, néhány órára kértek szobát, adataikat még a fizetésnél sem kérték el. Korda György másik fele a Blikknek először azt mondta, nem tud róla, hogy lenne náluk szobakiadás ilyen rövid időre. 'Én vezetem a szállodát, sokszor név szerint ismerem a vendégeket. Rengeteg külföldi visszajáró üzletember jár hozzánk, de én azt nem tudhatom, hogy ki az, aki rossz kislányt húz maga után' - magyarázta Balázs Klári, és hozzátette, nem szakosodtak a prostituáltakra, helyettük szállásközvetítőkkel vannak szerződésben.

Nőtt a szexpartner-keresgélés

Nőtt a szexpartner-keresgélés

Ugrásszerűen megnőtt a szexpartnert kereső nők száma Nagy-Britanniában a labdarúgó Európa-bajnokság idején. A tilostalálkák - honlap üzemeltetője azt tapasztalta, hogy 77 százalékkal megélénkült a nők érdeklődése a csapodár pásztorórázás iránt a focimeccssorozat kezdetével. A honlapnak 680 ezer tagja van, közülük a női mezőny aktivitása az angol mérkőzések idején kimagaslóra szökkent, az Ukrajna elleni meccs alatt 82 százalékkal nőtt. A meccsek nézettsége ezzel párhuzamosan szintén emelkedett, és feltehetően ez okozta a honlap nagyobb női forgalmát. Ezzel egyenesen arányosan joggal gondolható, hogy a búvóhelyek, a kiadó szobák forgalma pár órára megnőtt.

Rab: szerelmi búvóhelyek

Rab: szerelmi búvóhelyek

Rab szigetén a Kamenjak hegyen élők különleges táblákkal demonstrálnak ellene, az önkormányzat vezetői ellenben semmi kivetnivalót nem találnak a nyilvános helyen szeretkezésben. Szlovéniában tilos és 420 euróba kerülhet a szex on the beach. élreérthetetlen pózban ábrázolt párokat mutatnak azok a tiltó táblák, amelyeket Rab szigetén, a Kamenjak hegyre felvezető utak egyikén helyeztek ki a hét elején a helybeliek. Errefelé, titkos erdei tisztásokon - kilátással a tengerre - van ugyanis a szigeten élő fiatalok kedvelt szerelmi búvóhelye. A közelben lakók a napokban arra kérték az önkormányzatot, hogy rendeletileg tiltsa meg a nyilvános helyen szeretkezést a szigeten. Addig is, egyedileg legyártatott, különleges táblákkal demonstrálnak ellene. Mint mondják, leginkább a gyerekeiket féltik, mert azok persze folyton a párok után leskelődnek.

Szobák egy órára

Szobák egy órára

Mindegy, hogy Budapest vagy Nyíregyháza, szobát pár órára mindenütt találni, ahol szeretők, prostituáltak vagy változatos helyszínre vágyó párok koptatják a matracot. keresőbe elég bepötyögni, hogy szobák néhány órára és a világháló másodpercek alatt sok ezer találatot köp ki. Mi is így tettünk, kiválasztottunk három különböző árkategóriájú szobát/lakást, és két órán belül - szeretőnek pár órára kinevezett - kollégámmal az első cím felé vettük az irányt. Pár órás szabad szobát ugyanis 5 kerek perc alatt lehet találni, ha telt ház van az egyik címen, a következő telefonszám biztosan nyerő lesz. Csendet kérünk! Az VII. kerületi cím panzióként működik, de már a recepción hamar világossá válik, a helyet nem a turisták tartják el, a pulton óriás betűkkel az alábbi sorokat olvassuk: Átnedvesedést gátló intim alátét kapható! Mosolyomat képtelen vagyok leplezni, gyorsan kollégámra nézek, és megkérdezem: Kicsim, kérünk ilyet? Ilyen gátló fólián még soha nem csináltam! Ő azonban legyintett: Nem kell! Arra nincs idő! De legközelebb, becsszó, kipróbáljuk, ígérte, majd finoman megsimogatta a fenekem.

Titkos búvóhelyek

Titkos búvóhelyek

Magyarországon egymillió nőt és férfit ér otthonában bántalmazás, közülük hetente egy meghal. Most három olyan asszony történetét mesélem el, akik különböző helyen éltek, különböző körülmények között. 2005 óta Magyarországon is működik úgynevezett krízishálózat. A titkos hálózatot a Szociális és Munkaügyi Minisztérium tartja fenn. A bántalmazottnak egy ingyenes telefonszámot kell felhívnia, ahol rögzítik az adatait és riasztják a legközelebbi krízisközpontot. Itt előkészítik a búvóhelyet és értesítik a rendőröket, akik elmennek az áldozatért és a krízishelyre viszik. Ha egy család nagy veszélynek van kitéve, akkor akár az ország másik felén is keresnek nekik helyet. A menekülő nőket és gyerekeiket legalább olyan körültekintéssel bújtatják, mint a legfontosabb tanúkat a tanúvédelmi programokban. A menekülők átmeneti otthont kapnak, de nagyon kevés hely van. Az egész országban egyszerre összesen, csak 88 családot tudnak titkos házakban bújtatni.

Velvet cikk a búvóhelyekről

Velvet cikk a búvóhelyekről

Dugihotelek és apartmanok szobái már órákra is kiadók, a diszkréció garantált. Az átlagár körülbelül 4.500 Ft három órányi szórakozásért. A feltételek azonban eltérőek, hármasszexet például kevés helyen engednek

igennem
Tuti menü